Spring naar de inhoud

Carports & garages

Onze carports en garages zijn de droom van elke auto liefhebber, een mooie auto vraagt een mooie en duurzame carport of garage !

Onze carports zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.
De standaardversie bestaan uit een plat dak met licht-doorlatende polycarbonaatplaaen/of staalplaat. De duurzamere modellen zijn uitgevoerd met EPDM-rubberdakafwerking. Ze worden uitgevoerd in verschillende afmetingen, zowel vrijstaand, als aangebouwd aan de woning – zowel in enkele, als in dubbele carport al of niet met afgesloten wanden of panelen erin. 

Ook heeft u als client de mogelijkheid om een landelijke uitvoering met zadeldakversie te verkiezen met uw eigen dakpannen, riet, gebakken leien, …

Onze garages kan je eigenlijk vergelijken met onze blokhutten, idem houtsoorten en houtdiktes en verschillende dakconstructie’s zijn mogelijk al of niet met een kantelpoort, sectionaal poort of houten poorten.

Opnieuw hebben wij zeker voor ieders wat wils in ons gamma. Hierbij laten wij U enkele van onze realisatie’s zien om U ideeën te geven, zodat u uw dromen waar kan maken.

Voor degene die echt de uitdaging wil aangaan kunnen onze blokhutten, garage’s en carport ’s ook in zelfbouwpakket geleverd worden !

Indien u als klant weinig onderhoud wenst, kan u een keuze maken uit onderhoudsarm of bewerkt hout : drukgeimpregnieerd grenen, thermowood of een keuze maken uit duurzame houtsoorten zoals Padouk, Ook eikenhouten bijgebouwen in retro-uitvoeringen liggen zeker binnen onze timmermogelijkheden  !