Spring naar de inhoud

Poolhouses

om uw zwembad nog meer te doen stralen

Wij zijn tevens fabrikant van onze poolhouses in tropisch hardhout of in thermowood. Deze zijn op maat gemaakt met wanden die in eigen atelier worden vervaardigd en in een stuk op de werf worden geplaatst indien de lengte en bereikbaarheid het toelaat.

Hiervoor gebruiken wij verschillende houtsoorten: eik, lariks, padouk, thermowood,… Alles is voorzien van een FSC label . 

Wij zijn gespecialiseerd in projecten op maat. Van een leeg stuk grond tot een klassevol poolhouse of weekendverblijf ! Alles wordt getekend, ontworpen  tot het kleinste detail en de klant blijft inspraak hebben tot op de uitwerken van zijn droomproject!

De grotere projecten kunnen vervaardigd worden uit massieve eiken balken of hardhout die verbonden worden door ‘pen en gat verbindingen‘ hiermee kunnen we grote overspanningen en afmetingen aan en krijgen we het echte gevoel van ” cottage”.  De klant kan hier opnieuw zijn volle droom laten verwezenlijken al of niet met aangepaste binnenafwerking zoals de keuken, trap, enz … 

Laten wij U opnieuw wegdromen door onze verschillende projecten die wij gezamenlijk met de klant hebben ontworpen